Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem (3-7 Ekim) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede elde edecekleri puanlara Zuhal Topal'ınkiler de eklenecek ve ardından birinci açıklanacak. Bugünden itibaren yarışacak isimlerden biri de Gizem oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem (3-7 Ekim) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Gizem de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Gizem kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Gizem de diğer rakipleri gibi Pişir de Görelim'den buraya katıldı. Aldığı sonuçların ardından kendisini en fazla seyredilen programlardan birinde de kanıtlamayı ve 50 bin lirayı evine götürmeyi hedefliyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri