Zuhal Topal'la Yemekteyiz Figen Uğurtan kaç puan aldı? 28 Haziran puanları

Tv8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugünkü yarışmacısı Figen Uğurtan oldu. Deneyimli yarışmacının menüsü ve aldığı puanlar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bomba gibi devam ediyor. Pazartesi günü Ezgi ile başlayan haftada dün Seyhan yarışmıştı. Bugün de gözler bir diğer kadın yarışmacı Figen'de olacak. Deneyimli isim oldukça iddialı geldiği villadan 50 bin lirayı kazanarak ayrılmak ve yeteneklerini milyonlara ispat etmek amacında. Kendisinin performansı da merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Figen Uğurtan kaç puan aldı? 28 Haziran puanları haberimizde.



'Tarih yazmaya geldim!'

Bugün yayınlanacak yeni bölümde yarışacak olan Figen Uğurtan, mutfağa girmeden önce iddialı açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar kimsenin yapmadığı bir menü ile yarışacağını ve rekor kıracağını söyleyen Uğurtan, yemeklerinden oldukça emin. Ayrıca rakiplerini de lezzetleri beğenmelerine rağmen puan vermedikleri gerekçesiyle eleştirdi. Özellikle 2 tatlı ve zahmetli listesi ile fark yaratmaya çalışacak tecrübeli yarışmacının listesi hem merak edildi hem de fragmanda sofrayı hazırlamaya geçmesi takdir topladı.

'Erkekler yarışmaya gelmemiş'

13 çeşit yemekle yarışacak olan Figen Uğurtan, erkek rakiplerinin yarışmak için gelmediğini öne sürdü. Uğurtan; "Biri zeytinyağı reklamı, diğeri de bakın ben dansçıyım, ödül alıyorum deme gelmiş" ifadelerini kullandı.

Figen Uğurtan kaç puan aldı?

Bugün üçüncü bölümde yarışacak yeni yarışmacı olacak Figen, Yemekteyiz'de kendisine verilecek sürede önce alışverişe çıkacak ardından da menüsünü hazırlayacak. Yemeklerinin ve Zuhal Topal'ın karşısında sınav verecek güzel yarışmacının alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Puanlar haberimize eklenecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Temmuz puanları! Sena kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tolgacan kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi kaç puan aldı? 26 Haziran puanları

Televizyon Haberleri