Zuhal Topal'la Yemekteyiz Feyza kimdir? Feyza Akbal kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 62'inci hafta başlıyor. Beş yarışmacının pazartesiden itibaren kendilerine verilecek süreyi en iyi şekilde kullanarak birincilik için mücadele edecekleri zorlu maratona katılan isimlerden biri de Feyza oldu ve fragmana damga vurdu. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Feyza kimdir? Feyza Akbal kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına yeni yılda da çıkan Yemekteyiz bir haftaya daha merhaba diyor. Pazartesi günlerinde yeni yarışmacılar açıklanıyor ve yine birbirinden renkli isimler ekranlardaki yerini alacak. Ellerinin marifetlerini göstererek milyonlara kanıtlamak ve 50 bin lirayı evine götürmek isteyenler arasında Feyza da var. Güzel yarışmacı hakkında ilk andan itibaren internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Feyza kimdir? Feyza Akbal kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Feyza kimdir?

Bu haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri olmayı başaran Feyza, yayınlanan 62. hafta fragmanındaki tatlı sert tavırları ile ön plana çıktı. Ağzındaki gülle bir resital sunmasının ardından kendisine çiçek takdim edildi. Masadaki yorumlarda ise enerji terapisti İsmail Yılmaz'ı terslemesi nasıl bir tutumla ekranda olacağının sinyalini verdi. Kendi günü ve performansı şimdiden merak konusu. Yine paylaşılan görüntülerde 'Enerji kelimesini hayatımdan çıkarmak istiyorum.' dedi. Bir ara da enerjisini yükseltmek için muz yedi.


 

Feyza Akbal kimdir?

Rakiplerini geride bırakarak 50 bin lirayı kazanmayı hedefleyen Feyza Akbal 28 yaşında. Aslen Afyonlu. Barış Ali adında bir erkek çocuğu annesi. Üniversite mezunu. Estetik ve gayrimenkul alanında çalıştıktan sonra şu an çalışmıyor. Çok sevdiği oğlunun adı ve doğum tarihinin yanı sıra lotus ile nota dövmeleri taşıyor. Sporunu aksatmadan düzenli şekilde yapıyor. Tiyatro, seyahat, spor ve dans hayatının vazgeçilmezleri


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Feyza Instagram hesabı

Fragmanda güzelliği ile adından söz ettiren Feyza'nın kullandığı sosyal medya profilleri de araştırılıyor. Özellikle de Instagram hesabı. Kendisinin dışarıya kapalı bir hesabı bulunmakla birlikte fotoğraflarını görmeniz ve takip edebilmeniz için onaylanmanız gerekiyor. @feyzaakbal profilinden listenize ekleyebilirsiniz.











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri