Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi kaç puan aldı? 26 Haziran puanları

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'a Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Haftanın ilk yarışmacısı ise Ezgi oldu. Güzel yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor. İşte kendisinin aldığı puanlar ve günün detayları

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin ilgisini çekmeye ve dünya mutfağından bir çok lezzeti ekranlara taşımaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasındaki ilk günde seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarına tanıklık edilecek zorlu programı bugün açacak isim ise Ezgi olarak açıklandı. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi kaç puan aldı? 26 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Aslı kaç puan aldı?

Bugün haftanın açılışında yarışacak ilk yarışmacı olacak Ezgi, Yemekteyiz'de kendisine verilecek sürede önce alışverişe çıkacak ardından da menüsünü hazırlayacak. Yemeklerinin ve Zuhal Topal'ın karşısında sınav verecek güzel yarışmacının alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Figen Uğurtan kaç puan aldı? 28 Haziran puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tolgacan kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Figen (26-30 Haziran) kimdir?

Televizyon Haberleri