Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eylem Keskin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de 57'inci hafta başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede mutfağa girerek birincilik için ter dökecekleri zorlu maratonda herkesin hedefi 50 bin lira ile evine dönebilmek. O isimlerden biri de Eylem oldu. Pişir de Görelim sonrasında pazartesiden itibaren ekranlardaki yerini alacak. Kendisi hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eylem Keskin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı habe

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Eylem de bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eylem Keskin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eylem Keskin kimdir?

Bu haftanıın en iddialı yarışmacılarından biri olan Eylem Keskin, fragman yayınlandıktan sonra takipçilerinden büyük destek aldı. 21 Şubat 1993 tarihinde İstanbul'da doğu. 29 yaşında. Aslen Karslı. Satış danışmanlığı yapıyordu ancak şu an evde. 5.5 yıllık evli ve 1 çocuk annesi. Instagram hesabı eylemkeskinn'dir.


















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri