Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir? Erdem Dilbaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün yepyeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede mutfağa girerek birincilik için yarışacakları zorlu rekabete katılacak isimler belli oldu. Buna göre Erdem Dilbaz ilk günde kendisini birinciliğe taşıyacak menüyle birlikte rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir? Erdem Dilbaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Erdem Dilbaz da bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir? Erdem Dilbaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Erdem, programın ilk gününde yarışacak. Erdem Dilbaz, raklplerinden aldığı eleştirilerle gündeme oturdu. Fragmanda eğlenceli anlara da tanıklık edilen deneyimli yarışmacının yaptığı ördek de tepkiyle karşılandı. Az pişmiş ördek nedeniyle izleyiciler tarafından da çok konuşulacak gibi gözüküyor. 1982 İstanbul doğumlu. Lisede elektrik/elektronik okudu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Yönetimi bölümünden burs kazandı. Tasarım, mimari, müzik, sanat ve teknoloji hakkında birçok popüler kültür makalesi araştırdı ve yazdı. Kafa Ayari adında bir şirket kurdu. Sibernetik tabanlı performans sanatları ve teknolojisi - insan etkileşimi üzerine derin araştırmalar yapmaktadır. Son birkaç yıldır NERDWORKING adlı bir ağı yönetiyor. Şimdilerde müzik kültürü ve pasajların sosyo-ekonomik ilişkisi üzerine tezini yazıyor. Instagram hesabı @erdemdilbaz'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri