Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatında devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün 57'inci haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu rekabete katılacak isimler belli oldu. Onlar arasında Emre de bulunuyor. Kendisi ile ilgili araştırma yapılarak bilgi shaibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Emre de bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Emre, fragmanda oldukça dobra sözlerle rakiplerinin üzerine gitti. Sevda'nın menüsüne 'Genelde üniversitelilerin karınlarını doyurmak için yedikleri yemekler. Günlük yemekler olduğu için bana basit geldi. Sürekli pirinç ve mercimek üzerinden dönüyor menü" dedi. Ayrıca Hakan'a da 'Benim yerime de yorum yapın. Hatta hakkımı da size verin puanlamayı siz gerçekleştirin' ifadelerini kullandı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri