Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emir kimdir? Emir Turan Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu mücadelede yer alacak isimler açıklandı ve Emir Turan da onlar arasında bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emir kimdir? Emir Turan Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti sofralara taşıyan yarışmacıların puanlarını alarak hafta sonunda ödüle kavuştukları programda bugünden itibaren yine çetin bir mücadele yaşanacak. Bu hafta yarışacak isimler açıklandı ve Emir Turan da 50 bin liranın sahibi olabilmek adına boy gösterecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emir kimdir? Emir Turan Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emir kimdir?

Bugünden itibaren 246-250. bölüm yarışmacısı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak Emir Turan, dün yayınlanan Pişir de Görelim'de birinciliği elde ederek Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılma hakkı kazandı. Instagram hesabından yayınladığı yemek videolarıyla binlerce kişiye ulaşıyor. Takipçileri tarafından da çok seviliyor. Fragmanda yemediği yemekleri sayınca Zuhal Topal'ın cevabı "Sevmedikleri yemeklerı sıkıla sıkıla yiyorlar ya, o hallerine bayılıyorum" oldu. Yakışıklı yarışmacının Instagram hesabı @mafya_45'tir.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri