Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Sevinç 29 Aralık Perşembe puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de adım adım hafta ve yıl sonuna doğru gidiliyor. Yarın gerçekleşecek final öncesinde bugün yarışacak isim belirlendi. Buna göre Efe Sevinç kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak. Fragmanda da çok renkli görüntüler vardı ve yaptığı yemeklerle beklentileri yükseltti. Peki, günün puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Sevinç 29 Aralık Perşembe puanları haberimizde.

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve lezzet savaşına giriştiği zorlu rekabette 100 bin liralık ödüle kimin sahip olacağını öğrenmeye kısa bir süre kaldı. Bugün yarışacak isim ise Efe oldu. Kebap çeşitleri ile sofralarda et kokusu estirecek genç yarışmacının performansı merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Sevinç 29 Aralık Perşembe puanları haberimizde.

[related-posts id="90808" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="90809" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="90810" color="bg-warning"][/related-posts]
[related-posts id="90811" color="bg-primary"][/related-posts]

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Sevinç kimdir?

Daha önce 6 Eylül Salı günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışan Efe Sevinç, kebap ve et ürünlerindeki marifetleri ile herkesi kendine hayran bırakmıştı. Pişir de Görelim'de yarıştığı görüldükten sonra da birçok kişi sosyal medyadan destek mesajı attı ve yarışmada yeniden görmek istediğini söyledi. Efe Sevinç 38 yaşında. Restoranda çalışıyor. Aslen Iğdırlı. Ortaokul mezunu olan genç yarışmacı, evine 50 bin lira ile dönmek ve yeteneklerini milyonlara kanıtlamak istiyor. Instagram hesabı @efealberksevinc'tir.

  • Kebap ustası
  • Ünlü bir kebapçıda çalışıyor
  • Aslen Iğdırlı
  • İstanbul da yaşıyor
  • 38 yaşında
  • Ortaokul mezunu
  • 4 çocuk babası
  • 27 yıldır mutfakta çalışıyor
  • 13 yaşında mutfağa girdi
  • Kendisine güveni tam



 

Kebap şov var!

Yeni yılın son haftasına yakışacak bir hafta ile izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 100 bin lirayı evine götürebilmek için en iddialı isimlerden biri de Efe. Bugün hazırlayacağı kebaplarla birlikte ziyafet çekecek. Fragmanda da oldukça renkli görüntüler vardı. Etler mangalın üzerinde olurken diğer tarafta masada ise eleştiri yapacak rakipler hazır. Efe'nin performansı bu haftanın kader belirleyici unsurlarından biri olabilir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Sevinç 29 Aralık Perşembe puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan genç yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Duygu Çıtak:
Süleyman Can: 
Havva Kasım:
Özkan Canpolat:
Zuhal Topal:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri