Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe kimdir? Efe Alberk Demhat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yeni sezonda da bomba gibi yarışmacılarıyla ekranlardaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan sürüyor. 5-9 Eylül arasında yarışacak ve yemek yapmak için program evinde hünerlerini sergileyecek olan beş isimden biri Efe olarak açıklandı. Genç yarışmacı kendisine ayrılan sürede birincilik için ter dökecek ve kendisine de çok güveniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe kimdir? Efe Alberk Demhat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Efe Alberk Demhat kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe kimdir? kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Efe Alber Demhat 38 yaşında. Restoranda çalışıyor. Aslen Iğdırlı. Ortaokul mezunu olan genç yarışmacı, evine 50 bin lira ile dönmek ve yeteneklerini milyonlara kanıtlamak istiyor. Instagram hesabı @efealberksevinc'tir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri