Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilber kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 10-14 Mart yarışmacıları belli oldu. Onlar arasında Dilber de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçkleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilber kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede yine lezzet dolu menüler ve sofralar izleyicilerin karşısına çıkacak. Programda bu hafta kendisine tanınan  2.5 saatlik sürede mutfağa girip rakipleri ve Zuhal Topal önünde sınav verecek isimlerden biri Dilber oldu. Oldukça iddialı bir şekilde programa gelen genç kadın hakkında izleyici de özel hayatına dair bilgileri öğrenmek adına internetteki arama motorlarını kullanarak arama gerçekleştiriyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilber kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilber kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulmaya aday güzel yarışmacısı Dilber Şen 36 yaşında. Aslen Adanalı. İkinci kez evlilk yaptı. İlk evliliğinden 2 çocuğu var. İkincisinden ise henüz yok. İmza attıktan sonra İstanbul Başakşehir'e yerleşti. İnternet üzerinde ve sosyete pazarında satış yapıyor. Lise mezunu olan Şen, yemek yapmayı çok seviyor. Elinin lezzeti olduğunu düşünüyor ve bu nedenle programa katıldı. Enerjisi yüksek, hayat dolu ve ayakta durmayı bilen bir yapısı var. Mücadeleden kaçmıyor. Instagrram hesapları @dilberim.01 ve @dilberimaksu'dur.















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri