Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 63'üncü haftası başlıyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak için mutfağa gireceği zorlu maratona katılacak isimler açıklandı. Çiğdem Yıldız da hafta sonunda 50 bin lirayı evine götürmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak heyecan dolu maratonda Türk ve dünya mutfağından birçok lezzet ekranlara taşınacak. Katıldığı açıklanan yarışmacıların açıklanmasının ardından çetin bir mücadele izleyicilerin karşısında olacak. Rakiplerine karşı birincilik için marifetlerini sergileyecek isimler arasında Çiğdem de bulunuyor. Kendisi hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Çiğdem Yıldız kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 311-315. bölümlerinde izleyicilerin seyredeceği Çiğdem Yıldız, özel bir mutfak okulundan profesyonel aşçılık eğitimi aldı ve şu an gastronomi yüksek lisans yaparak tezini yazıyor. 20 senelik mutfak geçmişi var. Kendisini mükemmeliyetçi ve dobra biri olarak tanımlıyor. Sözünü asla esirgemeyen biri. Pankreas kanserini de yendi ve enerjik olduğunu, hayata tutunduğunu söylüyor. 36 yaşındaki Çiğdem, bir çocuk annesi. Aslan adında bir oğlu var. Instagram hesabı @chef_cigdemkaya'dır.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem kimdir?

Programın en iddialı isimlerinden biri olan Çiğdem Yıldız, yayınlanan fragmanda gösterdiği sert çıkışla adından söz ettirdi. Bir rakibine, "Ben sizi asla bir daha evime davet etmezdim" diyerek çıkıştı. İlk gün Funda'ya yaptığı yorumlar da merak ediliyor.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri