Zuhal Topal'la Yemekteyiz Betül Koçhan kimdir? Instagram hesabı

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni yarışmacılarıyla haftaya başlıyor. Bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek isimlerden biri de Betül Koçhan. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Betül kimdir?

Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yemekleri ile izleyenlerin karşısına çıkacağı zorlu maratona katılan isimlerin arasında Betül de yer alıyor. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp diğer bölümlerde ise puan verecek. Kendisinden beklentiler büyük. Ayrıca marifetlerine de inanıyor ve ödülle evine döneceğinden emin. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Betül Koçhan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Betül Koçhan kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Betül Koçhan 41 yaşında. Evli ve 2 çocuk annesi. Kızı 14, oğlu ise 8 yaşında. Ev hanımı ve lise mezunu. Vaktinin çoğunu oğlunun okuluna geçiriyor. Aile birliğinde yer alıyor ve öğretmenlere destek oluyor. 10 yıldır programı takip ediyor. Kısa süre önce vefat eden kız kardeşinin anısı için programa katıldı. Instagram hesabı @betulkochanofficial'dır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 15 Eylül
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Betül Koçhan kaç puan aldı? 14 Eylül
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Akın Yakak kaç puan aldı? 13 Eylül

Televizyon Haberleri