Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berke Öğüt kaç puan aldı? 8 Haziran

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara lezzet ve eğlence katan Yemekteyiz, birbirinden iddialı yarışmacıların rekabetine sahne oluyor. Bugün yarışacak isim ise Berke Öğüt oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berke Öğüt kaç puan aldı? 8 Haziran puanları burada.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni gününde de eğlence, lezzet ve gerilimin bir arada olduğu anlarla televizyondaki yerini alacak. Beş yarışmacının performansları ile birincilik için yarıştığı zorlu maratonda bugün mutfağa girecek isim Berke Öğüt olacak. Genç isim ellerinin hamaratlığını göstererek en yüksek puanlara ulaşmak ve hafta sonunda da 50 bin lirayı evine götürmeyi hedefliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berke Öğüt kaç puan aldı? 8 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.

Gerilimli anlar devam ediyor

Bugün ekranlara gelecek yeni bölümde gözler Berke'nin üzerinde olacak. Masada yine kıyamet kopacak. Tüm yarışmacılar birbiri ile tartışacak. Diğer yandan Onur, Zeynep'in önüne mendil fırlattı. Diğer yandan Berke ve Onur da tartıştı. Hatice bugün de yine içindekileri dökmeye devam etti.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Zeynep kaç puan aldı?

8 Haziran 2023 Perşembe tarihinde yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek olan Berke Öğüt; Onur, Zeynep, Zeynep ve Selda karşısında mücadele verecek. Ayrıca Zuhal Topal da masadaki yerini alacak. Yemekteyiz'e tarih yazmaya geldiğini ifade ederek adından sıkça bahsettirecek gibi gözüken genç yarışmacının elde edeceği puanlar haberimize eklenecektir.

İsimPuan
Onurx
Haticex
Seldax
Zeynepx
Zuhal Topalx

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri