Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 2023 yılındaki ilk haftasına başlıyor. Beş yarışmacının yeniden villa mutfağına girerek elinden geleni yapacağı zorlu rekabete dahil olacak isimler açıklandı. Buna göre Bedia Dülger de rakipleri karşısında ödülle evine dönmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunduğu ve haftanın beş günü yayınlanan bölümleri ile 50 bin liralık ödülle renkli görüntülerin ortaya çıktığı Yemekteyiz, 2023 yılının ilk haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde ve saatlerinde en iyi yemekleri yapabilmek adına verdikleri mücadelenimn ardından cuma günü belirlenecek birincilik için en iddialı isimlerden biri de Bedia Dülger. Güzel yarışmacı hakkında birçok kişi araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger kimdir?

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak programda 50 bin lira mücaadelesinde yer alacak Bedia Dülger, Hamit Tunç'un çorbasına; "Bu çorba değil, pilav" yorumunda bulundu. Kendisi evli ve 1 çocuk sahibi. Daha önce Pişir de Görelim'de Aysel'in rakibi olarak yarışmıştı. Aslen Antakyalı. Instagram'da 10 binden fazla takipçisi var. @bediadulgerr adresinden takip edebilirsiniz.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri