Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger 5 Ocak 2023 Perşembe puanları

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Hafta finali öncesindeki son yarışmacı olan Bedia Dülger bugün kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak puanlarını alacak. Tek hedefi yarın birincilik için adını en üst sıraya yazdırabilmek ve hafta başından bu yana konuşmalarıyla beklentileri yükseltti. Peki, Bedia Dülger kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger 5 Ocak 2023 Perşembe puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki dördüncü gün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu mücadelede gün boyu ter dökecek isim Bedia Dülger olarak belirlendi. Hamit, Cahide ve Safiyeden sonra deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede özellikle kendi memleketi olan ve gastronomi şehri olarak da bilinene Hatay/Antakya yöresine ait tatlarla rakiplerinin karşısına çıkacak. Hedefi de 50 bin lirayı kazanabilmek. Peki, Bedia Dülger kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger 5 Ocak 2023 Perşembe puanlar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger 5 Ocak 2023 Perşembe puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan genç yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedia Dülger kimdir?

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak programda 50 bin lira mücaadelesinde yer alacak Bedia Dülger, Hamit Tunç'un çorbasına; "Bu çorba değil, pilav" yorumunda bulundu. Kendisi evli ve 1 çocuk sahibi. Daha önce Pişir de Görelim'de Aysel'in rakibi olarak yarışmıştı. Aslen Antakyalı. Instagram'da 10 binden fazla takipçisi var. @bediadulgerr adresinden takip edebilirsiniz.

  • 1989 yılında dünyaya geldi
  • 33 yaşında
  • Ev hanımı
  • Hatay’da yaşıyor
  • Aslen Antakyalı
  • İstanbul’dan Antakya’ya taşındı
  • Evli
  • Bir oğlu var
  • Yemeklerle alakalı sosyal medya sayfası var

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri