Zuhal Topal'la Yemekteyiz Barış Manaoğlu kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 27-31 Mart yarışmacıları belli oldu. Barış da renkli kişiliği ile bu isimler arasında yer alıyor ve oldukça da iddialı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Barış kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümlerlei lzleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar yaşayacağı zorlu maraton sonunda birincilikle evine dönmek istediği programda yine birbirinden renkli isimler yer alacak. Onlardan biri de Barış oldu. Genç yarışmacı yayınlanan fragmanda oldukça heyecanlı bir şekilde yarıştığı görüldü. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Barış kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Barış kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak kamera karşısına geçen Barış, yemek üzerine üniversite eğitimi aldığını söyledi. Sofrada ise rakiplerine verdiği cevaplarla şaşırttı. Mangal beklediğini söyleyen Selim'e; "Senin tarzını beğendim" sözleri ile karşılık verdi. Bir rakibine de "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" dedi. Instagram hesabı bilinmeyen yakışıklı yarışmacıya sosyal medya hesaplarında destek yağdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri