Zuhal Topal'la Yemekteyiz Barış kaç puan aldı? 27 Mart

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftadaki ilk günü başlıyor. 346. bölümde yarışacak isim belirlendi. Buna göre Barış, kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak. Genç yarışmacı yayınlanan fragmanda beklentileri yükseltti ve herkes merakla menüsünü bekliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Barış kaç puan aldı? Yemekteyiz 27 Mart Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yeni bir hafta daha başlıyor. 70'inci haftanın ilk gününde yarışacak isim belirlendi. Buna göre Barış, kendisine verilen sürede elde edeceği puanlarla 50 bin liranın sahibi olmak ve ödülü eve götürmek istiyor. Yarışma öncesinde ortaya koyduğu iddiasıyla adından söz ettirmesi bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Barış kaç puan aldı?  Yemekteyiz 27 Mart Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Barış kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak kamera karşısına geçen Barış, yemek üzerine üniversite eğitimi aldığını söyledi. Sofrada ise rakiplerine verdiği cevaplarla şaşırttı. Mangal beklediğini söyleyen Selim'e; "Senin tarzını beğendim" sözleri ile karşılık verdi. Bir rakibine de "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" dedi. Instagram hesabı bilinmeyen yakışıklı yarışmacıya sosyal medya hesaplarında destek yağdı.

Üstün yetenekli olduğunu ifade eden Barış 24 yaşında. Aslen Ordulu ve İstanbul'da yaşoyor. 5 yıldızlı bir otelin alacart mutfağında kısım şefi olarak çalışıyor.


 

Rakibini tehdit etti!

Bugünden itibaren zorlu bir rekabete girilecek Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacısı Barış, kendisini eleştiren rakibi Salim Can'a; "Keser döner sap dmner gün gelir hesap döner" sözleri ile gözdağı verdi. Ardından da "Sonuna kadar tehdit ediyorum" diye ekledi. Diğer yandan aşçılık yaptığını ve bu işin okulunu okuduğunu söyledi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Mart Pazartesi puanları

Bugün kendisine verilen zaman dilimi içinde en verimli şekilde çalışıp puanlarını almaya çalışacak olan Barış'ın fragmandaki görüntüleri sonrasında beklentiler yükseldi. İzleyiciler merak ederek kendisinin gün sonunun nasıl getireceğini öğrenmek istiyor.

Sema:
Bermal:
Salim Can:
Tülay:
Zuhal  Topal:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri