Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo kaç puan aldı? 19 Haziran

TV8'de yeni haftasına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği programda gözler ilk güne çevrildi.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği zorlu mücadelede açılışı yapacak isim Arezoo olarak belirlendi. İranlı yarışmacı kendisine verilen sürede önce alışverişini yapacak ardından da mutfağa girerek kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo kaç puan aldı? 19 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören yarışmacısı beklenen Arezoo Ahmadpour 35 yaşında. Güzellik uzmanı. Aslen İranlı. Bu nedenle İran'dan da çok sayıda kişinin seyretmesi beklenen genç isim 12 senedir Türkiye'de yaşıyor. biri 17 diğeri 5 olmak üzere 2 çocuk annesi. Çocuk psikolojisi eğitimi aldı. Şu an bekar. Ailesi İsveç'te yaşıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo kaç puan aldı?

Bugün yarışarak birinciliği elde etmeye çalışacak olan Arezoo Ahmadpour, fragmanda yayınlanan görüntülerle adından söz ettirecek gibi gözüküyor. İran'dan da seyredilmesi ve desteklenmesi beklenen güzel yarışmacının alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Haziran puanları! Ege kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ege Öner kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri