Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl Toptaş kimdir? Instagram hesabı

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının performansıyla 50 bin lira için yarıştığı zorlu rekabette bugünden itibaren hünerlerini sergileyecek isimlerden biri de Anıl oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl Toptaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu mücadelede bugünden itibaren beş isim yine kendi yemeklerini menülere ekleyerek birinci olabilmek adına ter dökecek. Her anı lezzet dolu programda bugünden itibaren Anıl da mutfağa girerek hünerlerini ortaya koyacak. Kendisi hakkında internette sorgulamlalarda bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl Toptaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl Toptaş kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Anıl Toptaş 1994 yılında Sivas'ta doğdu. 29 yaşında Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu. Annesiyle İstanbul'da yaşıyor. Instagram hesabı @anil.tpts'tır.

[related-posts id="97960" color="bg-primary"][/related-posts]

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri