Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Hüda Yılmaz kaç puan aldı? 1 Aralık

Beş yarışmacının hünerlerini sergilediği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı isimler arasından Ali Hüda Yılmaz yarışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Hüda Yılmaz kaç puan aldı? 1 Aralık puanları haberimizde.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile hafta içi her gün televizyonda yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasını noktalıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için performansını sergilediği zorlu mücadelede elde edilecek puanların sonunda bugün sonuçlar açıklanacak. Ardından da birinci ilan edilecek. Bugünün yarışmacısı ise Ali Hüda Yılmaz. Kendisinden beklentiler çok yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Hüda Yılmaz kaç puan aldı? 1 Aralık puanları haberimizde yer alıyor.

Tatlısı beğenildi!

Şef olarak geldiği programda hünerlerini sergileyecek olan Ali Hüda Yılmaz, bugün gözler kadar damaklara da hitap etmeyi başarıyor. Tatlısı için masadan tam not aldı. Ali devamını isterken kadın yarışmacılar da beğendiklerini ifade etti.

Ali Hüda Yılmaz kaç puan aldı?

Birbirinden iddialı rakiplerini geride bırakabilmek adına mücadele verecek olan Ali Hüda Yılmaz'ın alacağı puanlar da merak konusu. Şefliğinin verdiği avantajı şampiyonluğa çevirmeyi hedefleyen gen. yarışmacının gün sonunda elde edeceği sıralama herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Hüda Yılmaz'ın aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

CHP'nin 'işbirliği' önerisi GİK'e bırakılmıştı! Özgür Özel'den yeni açıklama: 'Her iki karara da saygılıyız'
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı: O müdür yardımcısı hakkında karar
Bakan duyurdu: Ödemeler bugün hesaplara yatıyor

Televizyon Haberleri