Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Haziran puanları! Zeynep kaç puan aldı?

TV8'in ilgiyle seyredilen ve birbirinden iddialı yarışmacıların konuk olduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Zeynep Uğurel oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Zeynep kaç puan aldı? 7 Haziran puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumu ve renkli yarışmacıların katılımı ile izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz, lezzet ve heyecanın yanı sıra eğlenceyi de ekranlara taşıyor. Beş ismin kozlarını paylaşarak birincilik için ger döktüğü zorlu maratonda haftayı Onur açmış, dün ise Hatice yarışmıştı. Bugün ise Zeynep mutfağa girecek ve ardından marifetlerini sergileyecek. Güzel yarışmacı haşır neşir olduğu yemeklerle birlikte iyi bir menü oluşturarak birinciliği elde etmek amacında. Sevenleri de destek verebilmek adına ekran başına kilitlenecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Zeynep kaç puan aldı? 7 Haziran puanları haberimizde.


Fırtınalı bir gün daha başlıyor!

Bugün yayınlanacak bölüm öncesinde paylaşılan fragmanda yine gergin anlar dikkat çekti. Zeynep, Berke ile tartıştı. Hem mutfakta hem de masada. Özellikle çorba eleştirisi sonrası söyledikleri Zuhal Topal'ı da şaşırttı. Diğer yandan Hatice Turgut da zaman zaman bu tartışmalara müdahil oldu. Zeynep'i oyunculuk yapmakla suçladı.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Zeynep kaç puan aldı?

7 Haziran 2023 Çarşamba tarihinde yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek olan Zeynep Uğurel; Onur, Zeynep, Berke ve Selda karşısında mücadele verecek. Ayrıca Zuhal Topal da masadaki yerini alacak. Yemekteyiz'e tarih yazmaya geldiğini ifade ederek adından sıkça bahsettirecek gibi gözüken genç yarışmacının elde edeceği puanlar haberimize eklenecektir.

İsimPuan
Onurx
HAticex
Seldax
Berkex
Zuhal Topalx

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Haziran puanları! Hatice kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Turgut kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kaç puan aldı? 5 Haziran puanları

Televizyon Haberleri