Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Aralık Çarşamba puanları [Hakan kaç puan aldı?}

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 7 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan üçüncü bölümde Hakan Karaduman yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Hakan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Aralık Çarşamba puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. İlk gün Sevda Çekin villadaki mutfalta hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Dün ise Eylem Keskin kolları sıvamıştı. Bugün de açıklanan sıralamaya göre Hakan Karaduman menüsünü oluşturarak rakiplerinin karşısına çıkacak. Genç yarışmacı kendisine tanınan sürede 50 bin lirayı alabilmek adına en iyisini yapmak istiyor. Ancak sofrada işi hiç de kolay değil. Özellikle dün sert eleştiriler yönelttiği Eylem pusuda. Diğer katılımcıların da beklentilerini karşılamak zor. Zaman zaman gergin anların da yaşanacağı ancak eğlence ve lezzetin eksik olmayacağı bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Peki, Hakan Karaduman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Aralık Çarşamba Puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan Karaduman kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak sofradaki yerini alacak olan Hakan Karaduman 24 yaşında. Aslen Lüleburgazlı. Konuk direktörü ve DJ'lik yapıyor. Lady Gaga, Ariana Grande, Halsey, Doja Cat gibi ana akım sanatçılardan ilham alıyor. Tema partiler düzenliyor. Instagram'da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Profiline @heterosavars adresinden ulaşabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan'n menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Hakan'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen tecrübeli yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

EmreX
HakanX
GülbaharX
SevdaX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri