Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Temmuz puanları! Ömer kaç puan aldı?

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gözler bugüne çevrildi. Final öncesindeki son günde yarışacak isim Ömer olarak belirlendi. Peki, Ömer kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Temmuz puanları!

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında bulunan ve yeni sezonunu da tamamlamaya çok yaklaşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesi Sena'nın açtığı, Meryem ve Zehra'nın da yarıştığı programda kalan ilk bölümde erkekler mutfağa girecek. Bugünün yarışmacısı ise Ömer oldu. Kendisinden yaptığı eleştiriler nedeniyle beklentiler yüksek. Peki, Ömer kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Temmuz puanları haberimizde yer alıyor.

Risotto - pilav tartışması

Günün en çok üzerinde durulacak tartışması Risotto ile pilav hakkında gerçekleşti. Sena, risotto olamamımş bir pilav dediği yemek sonrasında Ömer Bey'in tepkisi ile karşılaştı. Zehra da kendi gününden sonra oldukça agresif bir tutum sergileyecekmiş gibi gözüküyor.

Ömer kaç puan aldı?

Zaman zaman rakiplerinden aldığı eleştiriler karşısında sinirlenen ve sert tepkiler gösteren Ömer'in bugün işi oldukça zor görünüyor. Bu gelişmelerin ardından 50 bin lirayı alıp almayacağı merakla bekleniyor. Rakiplerinin beğeni çıtası yüksek. Puan beklentileri karşılanamayabilir. Güzel yarışmacının alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zehra Ateş kimdir?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena Bakıtkal kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (3-7 Temmuz) kimdir?

Televizyon Haberleri