Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Mayıs 2022 Cuma puanları | Dilan kaç puan aldı?

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 34'üncü haftanın sonuna gelindi. Beş gün boyunca hünerlerini sergileyen yarışmacıların bugün finalde Zuhal Topal'ın puanlarıyla zirvede yer alabilmeyi umduğu programda 15 bin liranın sahibi de belirlenecek. Final etabı öncesinde yarışacak isim ise Dilan olarak belirlendi. Genç yarışmacı kendisine tanınacak 2.5 saatlik sürede yemeklerini yaparak menüsünü hazırlayacak ve ardından da puanlarını alarak haftaya nokta koyacak. Zuhal Topal'la Yemekte

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 34'üncü haftanın sonuna gelindi. Beş gün boyunca hünerlerini sergileyen yarışmacıların bugün finalde Zuhal Topal'ın puanlarıyla zirvede yer alabilmeyi umduğu programda 15 bin liranın sahibi de belirlenecek. Final etabı öncesinde yarışacak isim ise Dilan olarak belirlendi. Genç yarışmacı kendisine tanınacak 2.5 saatlik sürede yemeklerini yaparak menüsünü hazırlayacak ve ardından da puanlarını alarak haftaya nokta koyacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Mayıs 2022 Cuma puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazarak yarışma heyecanına ortak olabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan kimdir?

Bugünden itibaren yarışacak isimlerden biri olacak Dilan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Ev hanımı ve yemeklerini herkesin çok sevdiğini söyledi.
 



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Dilan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.







YağmurX
YalçınX
AyselX
MahmutX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri