Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Haziran puanları! Hatice kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Dün Onur'un başlattığı haftada bugün yarışacak isim Hatice olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında milyonları eğlendirmeye devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta sürüyor. Dün yeni yarışmacılarıyla seyircilerin karşısına çıkan programda haftayı açan isim Onur'du. Erzurumlu fenomen elde ettiği puanların ardından sırasını bugün Hatice'ye devredecek. İlk günde yaşadığı polemik sonrası gözyaşlarını tutamayan güzel yarışmacının performansı oldukça merak konusu. Bugün de yine gerilimli anlar kendisini bekliyor. Peki, Hatice Turgut kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gerilim sürüyor

Dün Onur Güral ile birlikte girdiği tartışmalarda sinirleri bozulan ve ağlayan güzel yarışmacı yine aynı tartışmaları sürdürecek. Rakibinin yorumları karşısında yine gerilen 40 yaşındaki Turgut sonunda patladı. Kamera dış sese adeta içini döktü.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Hatice kaç puan aldı?

6 Haziran 2023 Salı tarihinde yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek olan Hatice Turgut; Onur, Zeynep, Berke ve Selda karşısında mücadele verecek. Ayrıca Zuhal Topal da masadaki yerini alacak. Yemekteyiz'e tarih yazmaya geldiğini ifade ederek adından sıkça bahsettirecek gibi gözüken genç yarışmacının elde edeceği puanlar haberimize eklenecektir.

İsimPuan
Onurx
Zeynepx
Seldax
Berkex
Zuhal Topalx

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Haziran puanları! Zeynep kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Turgut kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kaç puan aldı? 5 Haziran puanları

Televizyon Haberleri