Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Mayıs 2022 Perşembe puanları | Aysel kaç puan aldı?

Dual Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha başlıyor. Kendi gününde yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen beş yarışmacının amansız rekabetinde bugün Aysel kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak. Hedefi yarınki finalde rakiplerinin önüne geçerek evine zaferle dönebilmek. Peki, Aysel kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Mayıs 2022 Perşembe puanları detaylar haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin lira mücadelesi devam ediyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetiyle süslenen zorlu mücadelede bugün Aysel önce alışverişe çıkacak ardından da yemekleriyle menüsünü hazırlayıp rakiplerinin karşısında sınav verecek. Kendisinden beklentiler büyük ve elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Aysel kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde.



Tam bir fiyasko

Bugün yapacağı yemeklerle birinci olabilme sınavı verecek olan Aysel Cantemur eleştiri oklarının hedefine oturdu. Özellikle Mahmut, Yağmur ve Yalçın çok sert sözler söyledi. Özellikle Yalçın; "Sesinizi yükseltmeniz için dünden daha iyi sofra hazırlamanız gerekiyor" derken Yağmur ise "Sadece benim günümde çok az bir şey konuşabildi" yorumunda bulundu. Mahmut da "Bu yemek beni yeme diyor" ifadelerini kullandı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Aysel hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.






YağmurX
DilanX
AyselX
MahmutX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri