Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Mayıs puanları! Hatice İpek kaç puan aldı?

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta tüm hızı ile sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonda bugün yarışacak isim Hatice İpek oldu. Peki, Hatice kaç puan aldı?

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile ekranlardaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Haftayı açan Bahar'ın ardından dün de Gulojmon yarışmıştı. Bugün ise sırada Hatice İpek var. Hafta başından bu yana devam eden zorlu rekabette sürekli gündeme gelen güzel yarışmacının performansı merak edilerek araştırılıyor ve izlenmek isteniyor.


Siz atla mı geliyorsunuz?

Bugün yayınlanacak bölümde Hatice İpek, Bahar Yunus ile girdiği polemikte verdiği cevapla dikkat çekti. Kendisine otomobili üzerinden eleştirilerde bulunan rakibine; "Otomobil çiçek ne alaka? Siz ne ile geliyorsunuz? Atla mı geliyorsunuz?" sorusunu sordu.


Hatice İpek kaç puan aldı?

Beş gün boyunca yarışacak isimler arasında bulunarak adını zirveye yazdırmak isteyen Hatice İpek'in bugün alacağı puan kaderini belirleyecek. Zuhal Topal'ın vereceği puanla birlikte haftayı tamamlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları: Korayhan Koç
30 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gulomjon Sattarov kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Korayhan Koç kimdir?

Televizyon Haberleri