Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Kasım Çarşamba Puanları [Vedat kaç puan aldı?]

Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri zorlu rekabette bugün 3'üncü gün ve Vedat Dokuzkardeş villadaki mutfağa girerek birincilik için yarışacak. Kendisine verilen sürede rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Kasım Çarşamba Puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bir bölümüne daha merhaba deniyor. Villadaki mutfakta hünerlerini sergileyecek beş yarışmacının kendisine verilen sürede 50 bin lirayı kazanmak adına yarışacak ları zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı ve bugün Vedat Dokuzkardeş'in menüsünü yaptığı görüldü. Ancak beklenmedik eleştiriler sert bir gün olacağına işaret. Peki, Vedat Dokuzkardeş kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Vedat kimdir?

Murat ile birlikte bu haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Vedat hakkında fragmanda çok fazla bir bilgi verilmedi. Zaman zaman kadraja girdiği anlar oldu. 

  • 1997 yılında dünyaya geldi
  • 25 yaşında
  • Mesleği Yazılımcı
  • Aslen Malatyalı
  • Annesi aşçı
  • Annesi 40 yıl aşçılık yaptı
  • Yemek yapmayı annesinden öğrendi
  • İstanbul’da yaşıyor



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Vedat'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Vedat'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen tecrübeli yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

Vedat Dokuzkardeş'in menüsü

Bal kabağı çorbası
Çıtır mantı
Kuzu incikli Ankara tava
Fırında baharatlı patates
Kuru börülce salatası
Profiterol

İremX
YıldızX
SedaX
MuratX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri