Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Temmuz puanları! Sena kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yemek programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemketeyiz'de ilk yarışmacı Sena oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Sena kaç puan aldı? 3 Temmuz puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların rekabeti ile TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Masterchef öncesinde yemek konusundaki ezberleri bozan zorlu yarışma yine ilgiyle seyredilecek. Herkesin amacı 50 bin liralık ödülü evine götürebilmek. Bu nedenle de maksimum dikkat ve yetenek gerekiyor. Bugün haftayı açacak isim ise Sena oldu. Kendisinden beklentileri karşılamak isteyen güzel yarışmacıdan beklentiler oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Sena kaç puan aldı? 3 Temmuz puanları haberimizde yer alıyor.

50 binlik yarışmanın salatası bu mu?

Bugün rakipleri kaşrısına çıkarak birincilik için menüsünü hazırlayacak olan Sena, Zuhal Topal'dan gelen tepki ile şoke oldu. Ömer'in ardından fragmanda ekrana gelen güzel sunucu; "Her açıdan falso. 50 bin liralık yarışmanın salatası bu mu?" diye sordu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena kaç puan aldı? 3 Temmuz

3 Temmuz 2023 Pazartesi tarihinde yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek olan Sena rakipleri karşısında mücadele verecek. Ayrıca Zuhal Topal da masadaki yerini alacak. Yemekteyiz'in fragmanında zor anlar yaşadığı gözüken genç yarışmacının elde edeceği puanlar haberimize eklenecektir.

İsimPuan
Ömerx
Zehrax
Meryemx
Özgürx
Zuhal Topalx

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

4 Temmuz Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Meryem kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zehra Ateş kimdir?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena Bakıtkal kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri