Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım Salı Puanları [İrem İnce kaç puan aldı?]

Dual Yapım imzasıyla TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bomba gibi devam ediyor. Haftayı açan Seda'nın ardından bugün İrem İnce sahne alacak ve mutfağa girerek menüsünü hazırlayarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Fragmanda eleştirildiği anlarda verdiği tepkiler beklentileri de bir hayli yükseltti. Peki, İrem İnce kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım Salı Puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü geride kaldı.Seda'nın çok tartışmalı geçen bölümünün ardından bu kez sıra İrem İnce'ye geldi. Deneyimini mutfağa yansıtmak isteyen yarışmacı bugün villada lezzet rüzgarları estirecek. Ardından da rakipleri tarafından puanlanacak. Gelen eleştiriler karşısında söylediği sözler nedeniyle de gözler kendisinde olacak. Peki, İrem İnce kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım Salı Puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kimdir?

Bugünden itibaren beş gün boyunca ekranlardaki yerini  alacak olan İrem, sosyal medyada takipçileri tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Kendisi hakkında çok sayıda mesaj atılarak destek verildi. Diğer yandan Seda'nın menüsüne de sürekli eleştirilerde bulundu ve aç kaldığınıs öyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

  • 1984 yılında doğdu
  • 38 yaşında
  • Aslen Sivaslı
  • Adana ilinde doğup büyüdü
  • İddialı biri
  • Hırslı bir yapısı var
  • İstanbul’da yaşıyor
  • Bayan Kuaförü



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen İrem'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen tecrübeli yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

MuratX
VedatX
YıldızX
SedaX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri