Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Nisan 2022 Perşembe puanları | Suna Bozdoğan kaç puan aldı?

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların amansız rekabetine sahne olan programında bir isim daha mutfağa girerek yemeklerini hazırlayacak ve ardından puanlarını alacak. Suna Bozdoğan uzun süredir sahip olduğu deneyimi sofrasına yansıtmak açısından elinden geleni yapacak. Kendisinden beklentiler de yüksek. Peki, Suna Bozdoğan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimi

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı ve adım adım finale gidiliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde hünerlerini sergilediği zorlu maratonda bugün yarışacak isim Suna Bozdoğan oldu. Güzel yarışmacı kendisine tanınan 2.5 saatlik sürede yemeklerini yapacak, menüsünü ve sofrasını hazırlayacak. Ardından da rakipleriyle birlikte puanlarını alacak. Her anında dikkatli ve hızlı olmak zorunda. Peki, Suna Bozdoğan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna kimdir?

Bu haftanın yarışmacıları arasında bulunan Suna 15 bin lirayı kazanabilme konusunda oldukça iddialı. Bunu da yemek yaparken mutfakta gösterdi. Gürbüz'ü iyi yemek yaptığına ikna edebilmek adına gösteri sundu. Yorumlarıyla da rakiplerine göz açtırmadı. Bir rakibine 'ana yemek olacağına inanıyor musunuz?' diye sordu. Terzilik yapan güzel yarışmacı özel dikim, abiye, çocuk elbiseleri, perde dikimleri ile hizmet veriyor. Ayrıca incik boncuk, ip çeşitleri ve kına malzemeleri satıyor. 34 yaşında. Bingöüllü. Lise mezunu. 17 yıllık evli.






Zuhal Topal'la Yemekteyiz  menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Ozan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.









IşıkX
NeslihanX
YavuzX
SunaX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri