Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Haziran Salı puanları! Seyhan kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasında ikinci güne merhaba diyor. Yeni bölüm yarışmacısının performansı merak konusu. Peki, Seyhan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Haziran puanları...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü bugün ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu programda bugün mutfağa girecek isim belirlendi. Dün Ezgi'nin açtığı haftada bugün Seyhan kendisini birinci yapacak performansa imza atarak 50 bin liranın sahibi olmak istiyor. Peki, Seyhan Dinçkan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Haziran Salı puanları haberimizde.

Seyhan kaç puan aldı?

Bugün yapacağı yemeklerle para ödülünü alacağına inandığını ifade eden Seyhan Dinçkan, masada büyük hüsran yaşadı. Gelen yorum karşısında şoke olan deneyimli yarışmacının ağzı açık kaldı. Tolga'nın eleştiri sonrasında oynaması da dikkat çekti. Bosna bamyası da oldukça merak konusu. Seyhan'ın alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seyhan Dinçkan Kaya kimdir?

Rakipleri Figen, Ezgi, Murat ve Tolgacan'a karşı mücadele veren Seyhan Dinçkan Kaya modelistlik yapıyor. Biri kız ve biri de erkek olmak üzere 2 çocuk annesi. Fragmanda hakkında çok fazla bilgiye yer verilmedi. Ancak açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı @seyhan_kaya_dinckan'dır.

  • 1990'da doğdu
  • Şu an 33 yaşında
  • Memleketi Samsun
  • İki çocuk annesi
  • Titiz biri
  • İstanbul’da ikamet ediyor
  • Kendisine güveni tam

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Temmuz puanları! Sena kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri