Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 Salı puanları | Yavuz kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının iddiasını ortaya koyduğu programda bugün yarışacak isim de belirlendi. Mutfağa girerek elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak olan Yavuz Balcı ardından rakiplerinden puan alacak. Zuhal Topal da cuma günü finalde kendi puanını açıklayacak. Beklentilerin yüksek olduğu yarışmacı Hatay mutfağından esintiler sunacak. Seyirciler

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayaytını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir haftaya daha merhaba dendi ve ilk gün geride kaldı. Beş yarışmacının kendi günlerinde market alışverişi yaptıktan sonra mutfağa girdiği zorlu maratonda bugün Yavuz Balcı kendisine verilen süreyi değerlendirmek üzere önce market alışverişini yapacak ardından da mutfağa girecek. Her anında lezzet var olan program bugün zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı bir bölümle ekranlara gelecek. Neslihan'ın masadan kovulacağı günde genç yarışmacının alacağı puanlar da şimdiden merak konusu ve bir an önce öğrenilmek isteniyor. Peki, Yavuz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir?

Bugün başlayan 33'üncü haftanın yarışmacılarından biri olan Yavuz aslen Hataylı. Belen kebabı ve künefe ile izleyicilerin karşısına çıkan genç yarışmacı yorumları ve tavırlarıyla adından çok söz ettirecek gibi gözüküyor. Ki bir keresinde nasadaki tabakları toplamakla tehdit ettiği rakiplerine acımasız davranmayı ihmal etnedi. Diğer yandan Neslihan'ı da sofradan kovarak şimşekleri üzerine çekti. 27 yaşında olan Yavuz, estetisyenlik yapıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyor. Kenidsi bekar. Instagram hesabı @yvz_blcc'tir.






Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Yavuz hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.








IşıkX
NeslihanX
OzanX
SunaX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri