Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık Cuma puanları [Esra kaç puan aldı?]

TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta finali geldi. Bugün yarışacak isim ise Esra İsot. Peki, Esra kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık Cuma puanları haberimizde...

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni böşümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların beş gün boyunca ter döktüğü zorlu maratonun son gününde yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Esra İsot kendisine ayrılan sürede birinciliği elde edebilmek için kolları sıvayacak. Ardından da rakipleri ve Zuhal Topal'ın önüne çıkacak. Milyonların seyrettiği yapımda bugün ayrıca birinci de belirlenecek. Peki, Esra kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık Cuma puanları haberimizde.


Esra İsot kaç puan aldı?

Başarılı olabilmek için bugün milyonların karşısına çıkacak Esra İsot, hafta başından bu yana yaptığı eleştirilerle birlikte adından söz ettirmişti. Mutfakta yapacağı yemekler ve oluşturacağı menü de bir hayli merak konusu. Fragmanda yaşanılan olayların aksine diğer tercihlerde iyi işler çıkarabilirse işin rengini değiştirebilr. Esra'nın alacağı puan haberimize eklenecektir.


Derya:
Sevim:
Rezan:
Serkan:
Zuhal:



Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gözyaşı

Bugün finalde birincilik elde edebilmek için kolları sıvayacak olan Esra İsot, mutfakta yemeklerini yaparken hayal kırıklığı yaşadı. Tatlısını yaptı, yemeğinde sorun çıktı. Bu sırada gözyaşlarına da hakim olamadı. Masada ise rakiplerinden olmuş yemeklerine olumsuz yorum yapılmamasını istediğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri