Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Kasım puanları! Mücahit kaç puan aldı?

TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Bugünün yarışmacısı Mücahit Arslan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Mücahit kaç puan aldı? 21 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'ın renkli sunumuyla seyircilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Dün İrem Yaray ile açılan haftada bugün yarışacak isim Mücahit Arslan olarak açıklandı. Kendisinin puanları da bir hayli merak konusu. Sofrada da gergin anlar yaşandı ve gün sonuna nasıl yansıyacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Mücahit kaç puan aldı? 21 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Nalan ve İrem birbirine girdi!

Dün başlayan yeni haftada ilk gün yarışmacısı olan İrem, Nalan ile sürekli tartışma yaşamıştı. Nalan'ın programa kendini göstermeye geldiğini ve şov yaptığını söyleyen İrem'e karşı deneyimli yarışmacı altta kalmamış ve cevaplarını vermemişti. Bugün de yine ikili arasında gerginlikler devam edecek. Özellikle İrem, sert sözlerle üzerien gittiği rakibi karşısında üstünlük kurmaya çalıştı. Nalan'ın yine şov yaptığını söyledi.

Mücahit kaç puan aldı?

Sercan'ın içerisinde tadını alamadığı malzemeler nedeniyle gerilen Mücahit, "3 ana malzeme var. Tadını alman lazım" diyerek tepki gösterdi. Sercan ise; "O kadar karışık ki tadını alamıyorum" dedi. Gün sonunda puanlarının nasıl olacağı merak edilen genç yarışmacıdan beklentiler oldukça yüksek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Kasım Salı puanları haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir'e gidiyor
Hamas lideri Heniyye duyurdu: İsrail ile ateşkes anlaşmasına yakınız

Televizyon Haberleri