Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Haziran puanları! Ege kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetinde gözler bugün Ege'ye çevrilecek. Peki, Ege kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gözler yeni güne çevrildi. Pazartesiden itibaren kendi günlerinde yemeklerini hazırlayan programda bugün sıra Ege'ye geldi. Menüsünü hazırlayarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak genç yarışmacının performansı da merak konusu ve alacağı puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Ege kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan sürüyor

Arezoo ve İpek'in ardından bugün sırada Ege var. Kendisine destek veren iki yakını ile programda birincilik mücadelesi verecek olan yarışmacı, sofra kurulumunda kilo vereceğini ifade etti. Diğer yandan masada Arezoo'nun tırnakları tartışma konusu oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ege kaç puan aldı?

Bugün yarışarak birinciliği elde etmeye çalışacak olan Ege, renkliş tavırları ile ön plana çıktı. Hazırladığı menüyle izleyenlere kendisini ispat etmeye çalışacak. Kendisinin gün sonunda alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kaç puan aldı? 20 Haziran
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo kaç puan aldı? 19 Haziran
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri