Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, kendi kuşağında rakipsiz yürüyüşünü devam ettiriyor. Final sonrasında yeni sezon sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyi'in yeni sezonu ne zaman başlayacak? Detaylar...

Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti ekranlara taşıyan, heyecanı her bölümde katlanarak daha da fazla yaşanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in sezonu geride kalan haftada sona erdi. Ancak kimse final olup olmadığını anlamadı. Şimdi ise gözler yeni sezona çevrildi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Final nefes kesti

Geride kalan hafta yayınlanan son bölümde birinci belli oldu. Ömer, rakipleri Zehra, Meryem, Sena ve Özgür'den daha fazla puan alarak birinciliği elde etti ve 50 bin lirayı alarak evine döndü. Hafta boyu yaşanan rekabetin ardından Ömer'in zafer kazanması sosyal medyada da olumlu tepkiler aldı.

Gözler yeni sezonda

Programın bu sezon sonuna geldiklerini ifade eden Zuhal Topal; "Başta Acun Ilıcalı olmak üzere tüm TV8 ailesine teşekkür ediyorum. Eşim ve yapımcımız Korhan Bey'e teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon oldu. Sizlerden gelen ilgi ve sevgiye layık olmaya çalıştık. 10 aylık serüvende en büyük rol sevgili ekibimindi" dedi. Programın ardından gözler yeni sezonun başlayacağı güne çevrildi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlayacak?

Eğlenceli bölümleri olduğu kadar zaman zaman tartışmaların da yaşandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 7 Temmuz'da sona eren sezonunun ardından yeni dönem sabırsızlıkla bekleniyor. Porogramın başlayacağı tarihin eylül ayı olması bekleniyor. Hatta Kıbrıs'tan başlanma olasılığı da yüksek gibi. Yaz aylarında sıcak ve denizin verdiği enerjiyle iyi bir tercih olacağı düşünülüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 1 Eylül Cuma

Televizyon Haberleri