Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak Salı puanları İbrahim Kekeç

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri zorlu mücadelede bugün yarışacak isim İbrahim Kekeç olarak açıklandı. Deneyimli yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de İbrahim Kekeç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak Salı puanları haberimizde.

TV8'de yıllardır fenomen haline gelen Zuhal  Topal'la Yemekteyiz'in 63'üncü haftasın dün başladı. Yeni haftada yarışacak isimler açıklandı. Buna göre yine ödül almak isteyen isimler villanın mutfağına girerek kendilerine verilen sürede performanslarını sergileyerek menülerini oluşturup ardından da sofrada puanlarını alacak. Haftanın açılışını yapacak isim Funda olarak belirlenmişti. Bugün ise İbrahim yarışacak. Tecrübeli isim rakiplerine kendisini beğendirmek ve Zuhal Topal'dan da tam puanı almak amacında. Kendisinden de beklentiler oldukça yüksek. Yayınlanan fragman da bunu vaat ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda kaç puan aldı? 17 Ocak Salı puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim Kekeç kimdir?

Bugünden itibaren ilk sırayı alabilmek adına rakiplerini geçmek ve milyonlara kendini ispat etmek isteyen İbrahim Kekeç aslen Sivas Sarkışlalı. Bir mekanda mutfak şefliği yapıyor. 20 senelik mutfak geçmişi var. Sözünü esirgemeyen ve dobra bir yapıya sahip. İstanbul'dan yarışmaya katıldı. Instagram hesabı @chef_ibrahim_'dir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim Kekeç 17 Ocak 2023 Salı puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan tecrübeli yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Ceren:
Çiğdem:
İlker:
Funda:
Zuhal Topal:
Toplam:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri