Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Mart kim kazandı? Onur Dursun

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in hafta finali 17 Mart'ta yapılacak. 5 yarışmacı arasından Onur Dursun haftaya nokta koyarken 50 bin lirayı evine götürecek isim merak konusu. Peki, bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Beş yarışmacının kendi gününde 50 bin lira için yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyğiz'in yeni haftası bugün sona eriyor. Bribirinden iddialı ve renkli isimlerin ter döktürğü maratonda bugün yine heyecan dolu bir final yaşanacak. Emeklerinin karşılığını almak isteyen isimler arasından biri bugün eve para ödülü ile dönecek. Son günde mutfağa girerek marifetlerini gösterecek Onur Dursun da haftaya nokta koyacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Mart kim kazandı? Onur Dursun puanları haberimizde.

[related-posts id="93690" color="bg-danger"][/related-posts]

[related-posts id="93691" color="bg-success"][/related-posts]

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Mart Onur Dursun puanları

Bugün rakipleri Sebahat, Oğuzhan, Selin ve Nigar'a karşı 50 bin lirayı elde edebilmek adına yarışacak Onur, finali en iyi şekilde atlatmak ve ardından puan açıklandığı sırada da birinciliği ile birlikte 50 bin lirayı evime götürmek istiyor. Ancak bunun için işi çok zor. Rakipler oldukça güçlü ve beğeni seviyesi çok yüksek. Oğuzhan'ın "Aç geldim, aç döneceğim" sözleri sonrası yumurta kırmaya razı olcak gibi görünyüor. Puanları haberimize eklenecektir.
 


Onur Dursun kimdir?

Bu hafta 50 bin lirayı evine götürmek isteyen isimlerden biri olan Onur Dursun İzmir'de doğdu. Babası Erzurum, annesi Konyalı. 24 yaşında. Paramedik ve oyunculuk yapıyor. Yayınlanan fragmandaki renkli görüntüleriyle dikkat çekmeyi başardı. Bu hafta gözler onun üzerinde olacak. Nostaljik yaşamı çok seviyor. Instagram adresi @onurdursunofficial'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri