Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mart Selin Taş kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Adım adım hafta sonuna doğru gidilen programda bugün yarışacak isim Selin Taş olarak açıklandı. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede birinciliği elde edebilmek adına mücadele verecek ve sornasında da puanlarını alacak. Kendisinden beklentiler büyük. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mart Selin Taş kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de bugün 4. yarışmacı olarak Selin Karakaş Taş yarışacak. Ailesinin yarısının mutfakla bağlantılı olduğunu ve bu nedenle de kendini en iddialı isim olarak gördüğünü söyleyen Taş'ın bugün rakipleri ve Zuhal Topal karşısında vereceği sınav ilgiyle seyredilecek. Genç yarışmacının 2.5 saatlik süredeki performansı kaderini tayin ederken belki de şampiyonluğa imza atacağı yemeklerle kameralar önünde olacak. Beklentilerin yüksek tutulduğu günde zaman zaman gerilim de yaşanacak ancak lezzer ve eğlence bitmeyecek. Peki,  Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mart Selin Taş kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

[related-posts id="93695" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93694" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93693" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93692" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93691" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93690" color="bg-primary"][/related-posts]



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mart Selin Taş puanları

Bugün rakipleri Sebahat, Oğuzhan, Onur ve Nigar'a karşı 50 bin lirayı elde edebilmek adına yarışacak Selin, eşiyle birlikte villada yerini aldı. Yakışıklı eşiyle eraber kamera karşısına geçen güzel yarışmacı, sohbet sonrasında alışverişe çıkarak malzemelerini alıp mutfağa girecek. Tezgah üzerinde marifetlerini gösterdikten sonra da puanlarını alacak. Eğer bugün iyi bir sonuç çıkarsa yarınki final etabında birincilik ihtimali de o derece yüksek olacak. Kendisinin puanları haberimize eklenecektir.



 

Yemekteyiz Selin kimdir?

Bugünden itibaren 50 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verecek olan Selin Karakaş Taş evli. 28 yaşında. Aslen Bolu Mengenli. Kalıcı makyaj eğitimi aldı. İstanbul'da yaşıyor. Evli. Fragmanda bir rakibine ve yüksek ihtimalle Onur'a "Bazen çok boş konuşuyorsunuz" çıkışında bulundu. Instagram'da yemeklerini ve güzellik alanında yaptığı işleri paylaşmaktadır. Kendi profili ise @sselinkarakastass'tır. Masterchef'e katılıp kendi mekanını açmak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri