Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Kasım Çarşamba puanları! Erdal Türksoy kaç puan aldı?

Türkiye'nin en en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacının performansını sergilemeye devam edeceği zorlu programın yeni gününde yarışacak isim ise Erdal Türksoy oldu. Deneyimli yarışmacı Avrupa mutfağını villadaki sofraya taşıyacak. Hafta başından bu yana kendisinden beklentiler büyük.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu mücadelede bugün yarışacak isim Erdal olarak açıklandı. Tecrübeli isim kendisine tanınan sürede malzemeleriyle menüsünü hazırlayacak. Seyircilerin gözü ise gün sonunda. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdal kimdir? Kaç puan aldı? 16 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdal Türksoy kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Erdal Türksoy, ilk gündeki rakibinin ana yeme olarak lazanya tercih etmesini eleştirdi ve "korkuyorum" dedi. Aslen Siirtli. Aşçılık yapıyor. Aynı zamanda ürün geliştirme ve konsept danışmanı. Milliyet Gazetesi'nde de Favori Lezzetler adı altında bir köşesi var. Instagram hesabı @chef_erdal_turksoy'dur.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdal'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Erdal'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

CeydaX
BetülX
ErdalX
SerkanX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri