Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Mart Nigar Karslıoğlu puanları

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından Nigar Karslıoğlu kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak. Kendisine verilen sürede elde edeceği performans merak konusu olurken özellikle sofrada yaşanacak gerilim şimdiden merak konusu oldu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Yemekteyiz Nigar kaç puan aldı? İşte detaylar...

Zuhal Topal'ın sunumu ve beş yarışmacının kıran kırana yarışı ile ekranlara renk katan ve lezzet taşıyan Yemekteyiz'de bugün yeni heyecan başlıyor. Pazartesiden bu yana yorumları ile dikkat çekmeyi başaran Azerbaycanlı gelin Nigar, yapacağı yemeklerle birlikte puanlarını alacak. Kendisinden beklentiler büyük ve sevenlerinin yanı sıra Azerbaycan'dan da büyük destek var. Ancak işi hç de kolay değil. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Mart Nigar Karslıoğlu puanları haberimizde yer alıyor.


[related-posts id="93695" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93694" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93693" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93692" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93691" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93690" color="bg-primary"][/related-posts]


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Mart Nigar Karslıoğlu puanları

Bugün rakipleri Sebahat, Oğuzhan, Onur ve Selin'e karşı birincilik mücadelesi verecek olan Nigar, oldukça iddialı. Yemekleriyle birikte kendisini en iyi savunması gereken güzel yarışmacı, gün sonunda ne yüksek puanları almak amacında. Bunun için de mutfakta hem hızlı olmalı hem de elinin ayarını tutturabilmeli. Zira rakipleri puan kırabilmek adına adeta pusuda bekliyor.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nigar Karslıoğlu kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Nigar Karslıoğlu aslen Azerbaycanlıdır. Bakü'de yaşadıktan sonra 12 yıldır Tokat'ta ikamet ediyor. Evli ve 2 çocuk annesi. 32 yaşında. Annesi doktor, babası öğretmen. Bakü'de radyo televizyon bölümü bitirdi. Türkiye'de ise Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünden mezun oldu.Ülkesine sık sık gidiyor. Program için yayınlanan fragmanda yaptığı yemek yorumuyla dikkat çekti. Azerbaycan mutfağından lezzetleri sofrasına taşıyıp taşımayacağı da şimdiden merak konusu haline geldi. Instagram hesabı @nigar.sahpelengova'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri