Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2022 Perşembe puanları | Filiz kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansıyla birinciliği elde etmek için kolları sıvadığı programda bugün yarışacak isim belirlendi. Buna göre Filiz Ergül Kılıç kendisine verilen sürede alışverişini yapacak ve ardından da mutfağa girerek yemeklerini rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkarabilmek adına gayret gösterecek. Peki, Filiz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Y

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de final öncesindeki son gün başlıyor. Beş yarışmacının kendilerini zirveye taşımak için verdiği mücadelenin ekranlara yansıtıldığı programda bugün Filiz yarışacak. Güzel yarışmacı kendisinden birincilik bekleyen yakınları ve sevenleri için mutfağa girerek elinden geleni yapacak. Peki, Filiz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak yarışmadaki yerini alacak olan Filiz Kılıç Ergül evli. Programda kendi gününde yemek hazırlarken 'Kim böyle çeşitli ve güzel yemek yapıyor' sözleriyle hem hamaratlığını gösyerdi hem de rakiplerine gözdağı verdi. Kendisinden emin olan ve ödülü kazanmak isteyen genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Instagram hesabı ise bilinmemektedir.










 








Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Filiz hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

ErdemX
YusufX
MülkiyeX
HilalX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri