Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Mart - 18 Mart yarışmacıları kimdir? (Sevdiye, Nesli, Gülnaz, Emrah ve Ali)

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak haftanın beş günü ekranlardaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti ekranlara taşıdığı zorlu maratonun yeni gününden itibaren yarışacak yarışmacılar açıklandı. Buna göre 15 bin lira için mücadele verecek isimler Nesli, Sevdiye, Gülnaz, Emrah ve Alioldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Mart - 18 Mart yarışmacıları Nesli, Sevdiye, Gülnaz, Emrah ve

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Nesli, Sevdiye, Gülnaz, Emrah ve Ali olarak açıklandı. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 - 18 Mart yarışmacıları Nesli, Sevdiye, Gülnaz, Emrah ve Ali kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Mart - 18 Mart yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Nesli, Sevdiye, Gülnaz, Emrah ve Ali 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 14-18 Mart 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülnaz kimdir?

Bu hafta 15 bin lira albilmek adına yarışacak yarışmacılar arasında yer alan Gülnaz el marifetiyle ön plana çıkabilmek adına çaba gösteriyor. Üç çeşit hamur açtığını dile getirdi ancak mutfakta gelen tepkiler kendisini şoke etti. Rakipleri yemekleri yiyemeyeceklerini söyledi. Gülnaz hakkında pek bilgi bulunmamakla birlikte yarışmada kendisine dair bilgiler açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı da bilinmemektedir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Ali, yaptığı çıkışlarla programa damga vuracak gibi gözüküyor. Bir rakibinin yemeklerini beğenmemesi üzerine “Bunlarla sadece kendinize yarışırsınız” çıkışında bulundu. Yemek yaparken giydiği şef önlüğü ile de dikkat çekti ve iddiasını ortaya koydu. Kendisi hakkında internette pek bilgi yer almıyor. Hakkındaki detaylar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.
 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emrah kimdir?

Bugünden itibaren yer alacağı mücadelede önce kendi gününde iyi bir sınav vermek ardından da yorumlarıyla programda adından söz ettirmek isteyen Emrah eleştirinin dozu iyi ayarlandıktan sonra her zaman dinleyeceğini ancak aştığı takdirde dikkate alamayacağını dile getirdi. 15 bin lira için oldukça iddialı bir tavır sergileyen Emrah'ın Nesli'ye çıkışı ise çok konuşulacak.



Zuhal Topal'la Nesli kimdir?

Bugünden itibaren milyonların karşısına çıkarak birincilik mücadelesi verecek olan Nesli Nurlar renkli bir kişiliği olduğunu belirterek rakiplerine karşı iddiasını gösterdi. 15 bin lirayı alabilmek adına en iyi yemekleri yapacağını anlatan güzel yarışmacı Emrah, Ali, Sevdiye ve Gülnaz'a karşı birincilik için yarışacak. Kendisinin Instagram hesabı @neslinurlar'dır.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdiye kimdir?

Bugün milyonların karşısına çıkarak birincilik mücadelesi verecek olan Sevdiye Satıroğlu tasarımcı. EE Tasarım'ın sahibi olduğu biliniyor. Ekmek arası her şeyi yiyebileceğini anlatarak Zuhal Topal'ı şaşırttı. Güzel yarışmacının Instagram hesabı @sevdiye_e_e'dir. 15 bin lirayı elde edebilmek adına çok iddialı olduğunu dile getirdi.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri