Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Kasım Pazartesi puanları! Sibel kaç puan aldı

Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir heyecan daha başlıyor. Beş yarışmacının 14-18 Kasım tarihleri arasında sergileyeceği zorlu maratona katılacak isimler belli oldu ve Sibel bugün mutfağa girerek zorlu mücadeleyi başlatacak. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek ve puanları da merak konusu. Peki, Sibel kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ilk günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu mücadelede bugün yarışacak isim Sibel olarak açıklandı. Genç kadın kendisine tanınan sürede malzemeleriyle menüsünü hazırlayacak. Seyircilerin gözü ise gün sonunda. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel kimdir? Kaç puan aldı? 14 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak Sibel, ilk gün yarışmacısı olarak açıklandı. Genç kadın lazanyayı ana yemek seçince Erdal Bey'in eleştirileri eksik olmadı. Diğer yandan Serkan da saçı açık şekilde yemek yaptığını iddia ettiği yarışmacıya sert çıkınca Sibel'den yanıt gecikmedi. Hakkını ve menüsünü savunan Sibel'in Instagram'ı ise bilinmemektedir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Sibel'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

CeydaX
BetülX
ErdalX
SerkanX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri