Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10-14 Nisan yarışmacıları kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. 10-14 Nisan arasındaki yarışmacılar belli oldu.

BURAK ZİHNİ - Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının perormansını sergilediği zorlu maratonda 50 bin lirayı almak isteyenler yine mutfağa girecek, puan verecek ve yorun yapacak. Ardından final etabında kazanan isim açıklanacak. Renkli menülerin hazırlanacağı zorlu maratona bu hafta katılan isimler açıklandı. 10-14 Nisan arasındaki yarışmacılar belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10-14 Nisan yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10-14 Nisan yarışmacıları kimdir?

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkacak olan Yemekteyiz'de yarışmacılar açıklandı. Buna göre Anıl, Sinem, Zeynep, Harun ve Dilber marifetlerini yarıştıracak. Yayınlanan fragmanda yaşananlar beklentilerini yükseltti. Özellikle Anıl'ın bu haftaya damga vurması ve adından söz ettirmesi bekleniyor. Hepsi ve daha fazlası Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri