Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müslüm Can'ın günü 13 Ocak Cuma! Bu hafta kim birinci oldu?

Tv8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta sona eriyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu programda bugün Müslüm Can yarışacak ve ardından puanlarını alacak. 50 bin lirayı elde etmek isteyen genç yarışmacıyı bugün zor bir 2.5 saat ve sonrasındaki yorum ve puanlama maratonu bekliyor. Ayrıca kaznan da açıklaancak.Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müslüm Can'ın günü 13 Ocak Cuma! Bu hafta kim birinci oldu? İşte detaylar...

[related-posts id="91488" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="91453" color="bg-danger"][/related-posts]


Beş yarışmacının pazartesiden bu yana performanslarını sergiledikleri Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta sona eriyor. Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin ekranlara taşındığı zorlu programda bugün yarışacak isim Müslüm Can Ünal olarak açıklandı. İlk andan itibaren en öne çıkan isimlerden biri olmayı başaran genç yarışmacı, mutfağa girip elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Seyirciler de gün sonunda kaç puan aldığını merak etttikleri Esra'yı araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Müslüm Can Ünal kaç puan aldı? Bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Ocak Cuma puanları haberimizde.



Hayal kırıklığı

Bugün yarışarak haftanın kapanışını gerçekleştirecek olan Müslüm Can Ünal, rakiplerinin 'kolaycılık iddiası ve öğrenci menüsü' yakıştırmalarıyla karşı karşıya kaldı. Pizzayı taşırken sıcaktan eli yanan ve yere çöreklenmesine ramak kalan genç yarışmacının yemeğinden yağlı kağıt çıktı. Feyza "Merhaba ben Feyza" tepkisi gösterirken bunu çok dikkate almayacağını sinyalini verirken diğer taraftan Esra ise "rezalet" yorumunda bulundu. İkili arasındaki sürtüşme bugün de devam edecek gibi görünüyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müslüm Can Ünal kimdir?

İsmail Yılmaz ile birlikte haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Müslüm Can Ünal aslen Mersinli. Oldukça iddialı. Yemekleriyle rakiplerini geride bırakacağına inanan Can'ın, Neriman'a söylediği sözler olay haline geldi. “Eşinizle kavga edip mi geldiniz?” sorusu oldukça dikkat çekiciydi. Instagram hesabı @mccaann.33'tür.

  • 1999 yılında doğdu
  • 24 yaşında
  • İstanbul ilinde yaşıyor
  • Müşteri Temsilcisidir
  • Liseyi Turizm Otelcilik bölümünde okudu
  • Kısa bir süre Otel mutfağında çalıştı
  • Yemeklere karşı ilgisini kaybetmedi
  • Kendisine güveni tam
  • İddialı bir yapısı var


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müslüm Can Ünal 13 Ocak 2023 Cuma puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan genç yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.


Feyza:
Neriman: 
Esra: 
İsmail: 
Zuhal Topal:
Toplam:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri