Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Mart Oğuzhan Aydın puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 22 Mart Çarşamba günü Oğuzhan Aydın yarışacak. Genç yarışmacının menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yeni bir isim daha puanlarını almak üzere mutfağa giriyor. Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde sıra Oğuzhan Aydın'a geldi. Başarılı olabilmek adına kolları sıvayacak genç adamın malzemelerini aldıktan sonra 2.5 saatlik süresi bulunuyor. Ardından da rakiplerinden alacağı puanlara göre cuma günkü kaderi az çok şekillenecek. Her anı lezzet ve eğlence dolu yapım yine ilgiyle seyredilecek. Peki, Oğzuhan Aydın kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Mart 2023 Çarşamba puanları haberimizde.


Oğuzhan Aydın kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak dikkat çeken yakışıklı yarışmacı Oğuzhan Aydın, özellikle sunum konusunda rakiplerinin korkulı rüyası haline gelecek gibi gözüküyor. Bilhassa Filiz Hanım ile girdiği tartışmalara fragmanda yer verildi. Ayrıca birçok kez özür dilemesi de olay olacak. Barmenlik yapan genç yarışmacının yemek ile ilgili yorumlarında masa birçok kez gergin anlar yaşadı. Kendisinin Instagram hesabı @oguzhannnaydn'dır.


 

Filiz ağladı, çekilmek istedi!

Pazartesiden itibaren katıldığı programda Filiz Yıldırım ile sürekli atışan Oğuzhan Aydın bugün de tutumunu sürdürdü. Genç yarışmacı, rakibinin üstüne fazla gidince deneyimli isim sofradan kalkaran arka odaya gitti ve ağlayarak yarışmadan ayrılmak istediğini söyledi. Söz düellosunun ardından yaşanan bu olay, programdan ayrılıp ayrılmayacağını da gündeme getirdi. 


 

Oğuzhan Aydın kaç puan aldı?

22 Mart 2023 Çarşamba günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışan Oğuzhan Aydın, 343. bölümle seyircilerin karşısına çıtı. Filiz, Seda, Onur ve Gülşah'tan alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri