Yıldız De Bana Sumru kimdir? Sumru Koç Instagram hesabı

Yıldız De Bana'da Sumru en çok dikkat çeken isimler arasında. Yıldız De Bana Sumru kimdir? Sumru Koç Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Kanal 7 ekranlarında başlayan yayın hayatıyla izleyenlere doyumsuz bir eğlence sunan ve yetiştireceği oyuncularla adından söz ettirecek Yıldız De Bana, her bölümüyle kitlesini daha da artırıyor. Başarılı jüri üyeleri ve sahnede yer alan isimleri ile konuşulmaya devam edilen gösteride sosyal medyayı sallayan birçok oyuncu var. Onlardan biri de Sumru Koç. Kendisi hakında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Yıldız De Bana Sumru kimdir? Sumru Koç Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Yıldız De Bana Sumru kimdir?

Sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri olarak öne çıkan Sumru Koç 1.5 yıl boyunca Ankara Tatbikat Sahnesi'nde eğitim aldı, Fullbright Specialist Programı ile Megan Campisi’den Lecoq Tekniği br Nötr Maske eğitimi var. Aynı zamanda yaklaşık 1 yıl tiyatro ekibi yönetti ve çocuklarla drama eğitimi deneyimleri mevcut. 22 yaşında. Instagram hesabı @sumru.koc'tur.






















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri